Merken

logo-kona

Kona

Kona is al jaren een uitstekende en veelzijdige fietsenfabrikant. In 1988 onstaan in Canada.

Of je nu denkt aan een mountainbike, downhiller, dirtbiker of gravelbiker, Kona maakt het! Ondertussen hebben ze ook een ruime keuze aan elektrische mountainbikes, gravelbikes en commuters. In onze winkel te Zoersel Antwerpen kan u ze komen bekijken!

De naam Kona is, om sentimentele redenen, afgeleid van het Hawaiiaanse eiland Kailua-Kona. Vandaar ook de exotische namen van hun bikes: Kona Kahuna of Kona Hei Hei.


logo-gazelle

Gazelle

Wie kent Gazelle vandaag de dag niet? Ze maken namelijk al 125 jaar fietsen die licht, kwalitatief en comfortabel zitten.

Gazelle biedt een ruim assortiment aan zowel elektrische als niet-elektrische fietsen dus de kans dat je jouw droomfiets niet vindt is zeer klein.

Niet zeker of een elektrische Gazelle fiets iets voor jou is ? je kan altijd een Gazelle fiets huren in onze winkel te Zoersel Antwerpen. Ga je achteraf over tot de aanschaf, dan trekken we het huurbedrag meteen af van de aankoopprijs. Op die manier krijg je nooit spijt van je beslissing.


oxford

Oxford

Ontstaan in 1925 in Sint Niklaas is Oxford vandaag de dag een vaste waarde op de fietsmarkt.

“Oxford sterk in fietsen” is dan ook niet voor niets hun slogan.
Ze bieden namelijk zowel damesfietsen als herenfietsen in zowel moderne als retro styling.
Ook in elektrische fietsen heeft Oxford een zeer ruime keuze!

Niet zeker of een elektrische Oxford fiets iets voor jou is ? Je kan altijd een Oxford fiets huren in onze winkel te Zoersel Antwerpen. Ga je achteraf over tot de aanschaf, dan trekken we het huurbedrag meteen af van de aankoopprijs. Op die manier krijg je nooit spijt van je beslissing.


logo-basso

Basso

“At Basso, it’s all about creating the best riding experience for passionate cyclists like you and us.”
– Alcide Basso

Basso staat voor emotie, vriendschap en het delen van bijzondere momenten.

Ze maken racefietsen die niet alleen ontstaan zijn in Italië, maar vandaag de dag ook nog werkelijk in Italië worden geproduceerd en dat merk je: Met veel opvallende modellen en kleuren, maar ook  met techniek van de hoogste kwaliteit.

Of je nu start met fietsen of een waardige vervanger zoekt van je huidige fiets. BASSO heeft voor iedere wens een magnifiek frame ontwikkeld. 4 race modellen BASSO Venta, BASSO Astra, BASSO Diamante en BASSO Diamante SV en 1 gravelracer BASSO Palta. Allemaal verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen.